tiistai 24. maaliskuuta 2015

Niin nomakeup


Tässä mä olen, täysin naturellina sekä ilman meikkiä, parilla finnillä ja tummilla silmänympäryksillä varustautuneena ja sitten 15 minuutin loihtimalla meikillä. Suurta kohua aiheuttanut meikki vs meikittömyys, netissä, radiossa ihme ettei jo televisiossa jo höpötetä tästä. Itsellänikin on ollut joskus ripsienpidennykset ja värjätyt kulmat, jotta ei tarvitsisi laittaa kulmakynää tai ripsaria, onko ne siis meikkiä? Ripsienpidennykset? Itse henkilökohtaisesti en laske niitä meikiksi, mutta ne päällä kuvaa ottaessa johon kirjoittaja kertoo olevansa natural? Ihan eriasia... Onhan ne kivat siitä en väitä vastaan, tälläkin hetkellä haluaisin ripset takaisin kesää varten, koska niiden kanssa ei tarvi mitään, ne korostavat  hyvin silmiä ilman mitään muuta, mutta haittana on se että taas omien ripsien kunto huononee ja rahaa palaa.. Tällähetkellä mulla on hyväkuntoiset tarpeeksi pitkät ripset etten halua pilata niitä.. Helpottaisihan se oikeesti aamuja kun ei tarvi levittää kulmaväriä joka aamu kulmille tai ripsiväriä ripsilleni jos olisi pigmennoinnit ja ripsienpidennykset, mutta onko minulla pakko miellyttää katsojan silmää, ei? Koska jos meikittömänä näytän jonkun muun kuin itseni mielestä rumalta niin miksi miellyttäisin toista meikkaamalla joka aamu pakonomaisesti. Tottakai pidän itseäni kauniina kun minulla on meikkiä. Mutta en rumanakaan ilman meikkiä. Siitä seuraa kysymys onko minulla hyvä itsetunto? Kun sanon näin? En osaa sanoa, koska tietyissä asioissa olen itsevarma ja tietyissä asioissa taas epävarma. Tarkoittaako se ettei meikkaa että on hyväitsetunto? Ei minusta. Ihmisiä on niin erilaisia, jotta kaikesta tästä voi saada ikuisen väittelyn. 
Kuitenkin tämä kohukuva meikittömyydestä/luonnollisuudesta saa minut raivonpartaalle, jokainen haluaa varmasti olla roolimalli monelle nuorelle, se kuva ei kerro luonnollisuudesta mitään, (ehkäpä meikittömyydestä sillä tavalla kuten sanoin niistä ripsienpidennyksistä yms..) Mutta mitä tästä nuoret saa? Itselläni oli myös ulkonäköpaineita teininä, joka varmasti kuuluu monen teinin elämään jossain vaiheessa elämää, halutaan näyttää hyvältä muiden mielestä.. Miksi? Ehkäpä juuri miellyttääkseen toisen silmää? Joka on tai voi olla jatkumo samaan aiheeseen eli itsetuntoon.. En jaksa jauhaa siitä, mutta kun elämässä menee kaikki hyvin jokaisella alueella mitkä mieltää itselleen tärkeiksi voi se vaikuttaa siihen että on varmasti itsevarmempi ja voi hyvin, näin minä itse tunnen ja luulen. Voin olla väärässä koska onhan meitä erilaisia.. Yhtä oravanpyörää tämä kaikki on.


Huomasin vain yksipäivä sitte että, onhan tuo pikkusisko jokseenkin samannäköinen kuin minä.. Monelta olen sen kuullut mutta itse sen tajuaa vasta kun näkee selviä yhteisiä piirteitä jota olemme saaneet isältä ja äidiltä. Erityisemmin en itse näytä kummaltakaan selvästi, omistan vain tiettyjä piirteitä molemmilta. Esimerkiksi veljeni on täysin isäni näköinen ja siskossani huomaan enemmän piirteitä äidiltä, jopa luonteenpiirteitä.. :D nojoo.. 
Mukavaa kun on taas vähä pitempi vapa harmi vaan ettei aurinko paista tekee mieli olla vaan sisällä.. :( laitan vähä piristäviä kuvia viimeviikolta ja auringon paisteesta <3

Hei keliaakiot valkoisestapuusta saa super ihania paniineja ja Kotipizzan pohjat ovat ihanan pehmeitä.. Näitä pieniä ilonhetkiä kun jokin gluteeniton ruoka voikaan olla hyvää..
Hyvä kuva kun yritin ottaa kuvaa siitä auringonpimennyksestä iPhonella, no olihan se hieno näky mutta kesti hetken vain ja kun töissä olin niin yritimme aurinkolasien läpi ihastella sitä mummujen kans, ei se onnistunut kuitenkaan hyvin.. 
Eilen taas tajus kuinka paljon rakastankaan tuota omaani ❤️
Hei siel paistaa just nyt aurinko!! 

Heippsun ❤️ 

Janna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti