maanantai 2. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa..


Koska viimeks oonkaan päivittäny blogia mun inspis on hävinnyt.. Mutta ehkä palaamassa takaisin? Mun ongelma on se että en halua kertoa täällä elämästäni, mutta silti haluan kirjoittaa omaksi iloksi tätä.. Joten ehkä aloitan taas eri linjalla kirjoittaan ja kuvittaan blogiani.


Viime kesästä on pitkä aika tähän päivään ja paljon on tapahtunu.. Asutaan täl hetkel ihanassa huoneistossa, jonka oon saanu sisustaa ja lisää sisutamista vielä on että oon lopuksi tyytyväinen asuntoomme. Oon saanut pitkäaikaisen työpaikan kurikasta. Oman alan hommia siis, toki vanhusten parissa, eikä muksujen (jos siis muistatte että erikoistuin lapsiin ja nuoriin) mutta se ei menoa haittaa tykkään työstäni ja haluan tehdä sitä niin kauan kuin vain mahdollista. Uusia muutoksia työn tai koulun ohella ei ole vielä tiedossa, sillä en vielä tiedä haluanko mitä?! Oman firman perustaminen olis se unelmajuttu, mutta ei vielä tähän elämäntilanteeseen ja pitäähän sitä kokemustakin hakea.
Oon aloittanut elämäntapa muutoksen, haluan syödä terveellisesti, kuntoilla ja muokata vartaloani. Olen aloittanut 4 kk selvätpäivät että kännäily on ohi mun osalta tänä keväänä, kesällä sitten saa nauttia terasseista ja festareista ja kaikesta mitä tuleekaan vastaan tänä kesänä. Tää vuosi tulee olemaan paras vuosi ikinä, sillä suunnitelmia ja unelmia on toteutumassa ! <3 

Rakkaudella jannasi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti