keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

#Kesä

Moni tietää kuinka laiska ihminen oon... nyt voin sanoo että oon ollu tosi ahkera 
Kesä pian ohi? Mä oon tehny tänä kesänä just kaikkee mitä oon halunnut..
Ihan kuin olisin kirjoittanut ylös kaikkee mitä tänä kesänä pitää tehdä?
Mutta vielä kesää on jäljellä ja vielä paljon asioita mitä pitää tehdä!


LÄTTYJÄ
Mä en oo niin hirveesti paistanu lättyjä.. tai mun lättyjä... (keliakia tuli 2 vuotta sitten) muistan ku pienenä iskä aina heitti sen lätyn ilmaan ja mä olin aina ihmeissäni.. no kasvoin vähä isommaksi ja kun iskän kans paistettii lättyjä niin mäki sitte harjoittelin! Nyt kun pitkästä aikaa paisto lättyjä niin oli pakko kokeilla osaanko enää? NO osasinhan mä! :) Ihania lättyjä ja mansikkahilloa ja kermavaahtoa!


HERKKUILTA
huhhuh.. noita sitten oli paljo, ja meitä neljä. Vihaan kauhuelokuvia ja me sitte katottiin joku ehkä kauheista kauhein elokuva mitä oli.. Riinan kans oltiin tyynyjen takana piilos ja kietouduttu aiva toisiimme kun oltiin pelosta kauheina. Naapurit varmasti ihmetteli kun välillä kuulu kauheaa meteliä kun kiljuttiin ja karjuttiin. :D


LIHAPULLAT
NAMSK! en oo glut. lihapulliakaan tehny ikinä, ja onnistuin aika hyvinki. Maukkaita ja just sellasia mitä aina on halunnut. Tein ne ihan summis ja hyviä tuli ja meni nopeaa :D Lihapullan tuoksuinen kotiäiti XD


PALJU
Pidettiin yks lauantai paljuttelu ilta. Eka grillattiin hullu määrä ruokaa että vatsat oli täynnä ja sitte mentii paljuun löhöileen ja nautiskeltiin muutamat juomat. Pojat kävi saunassakin. Miten ihanaa ja rentoa. Kello oli 3 ku päästii takas kirkolle ja oltiin ihan puhki kaikki neljä. Oli mukavaa ja seura parasta! Näiden kahden kans on kiva tehdä tälläsiä juttuja aina sillo tällö :)

KISSAPAITA
Iha läppä ostos, mutta jotenki tuli sellanen tunne et toi on pakko saada. Outo ku olen ja kissaihmisiä. Räiskyvä ja huomiota herättävä paita on kyl syksyä varte hyvä paita! 


JUHANNUSSIIVOT
Ehkä  ne oli jotkut jälkisiivot, sillä ennen juhannusta en ehtiny millää siivoomaan kunnolla koko kämppää, noo vapaapäivän kunniaks aloin sit kunnolla siivoo ja Henriki siinä auttoi hyvin. Saatiin uutta ilmettä ja vähän järkevän näköstäkin sisustusta tänne kämppään. Vaikka pieni niin silti soma.


UUSI KOTI
Pakko vähän kertoa että tuossa tulee oleen meidän uusi keittiö <3 

MATONPESU
Oltiin Lauran kanssa pesees yks vapaapäivä mattoja, oli hieno ilma ja sai aurinkoaki samalla siinä. Raskasta puuhaa, mutta kivaa ja ihanaa ku saa sitte uuteen asuntoon puhtaat matot. Kun oltiin saatu pestyy ne niin hetken kuluttua alko kaatosade, no ainakin saippua huuhtoutui hyvin. Viime vuonna oon elämäni ekan kerran mattoja pessy.. moni muukaan ei varmaa oo ikinä pessy?


MUSTIKOITA
Muistan ku ala-asteella vihasin niin yli lujaa sitä että koko koulu meni sysimäkeen poimiin puolukoita. Eka kävellä sinne mettähän huonoilla kumppareilla ja kauhean nihkeää aina oli. Ja sitte siellä märässä mettässä poimia niitä puolukoita... Päätin et ikinä en aio poimia niitä ja hups mitä mä nyt vapaapäivänä tekisinkään kuin poimin mustikoita? No ei ollu nihkeää aurinko paisto, mutta oli hieman isot saapikkaat.. Se oli kivaa kun se ei tuntunut pakonomaiselta enää. Tein niistä sitte piirakan ja rahkan ja hyvää oli! <3


UIMISTA
Ei oo nyt kuvaa siitä, mutta joskus kauan sitten kun olin mopoiässä niin hypättiin Miian ja poikien kans louhoksella sieltä korkealta veteen ja se tunne oli mahtava ja jotenki voittaja fiilis että uskalsi.. NO nyt ku oon "vanha" ja pelokas ja nössö niin oltiin Kurikassa uimassa Henrin ja poikien ja Lauran kanssa niin hetken siinä pohdin muiden hyppiessä sieltä korkealta veteen että kyllä minäkin! NO siinä meni sitten aikaa että uskalsin, mutta kuitenkin uskalsin ja hyppäsin.. no ei enää niin mahtava tunne ollu, hyvä että selvisin, mut kuitenki voittajafiilis että uskalsin! 


VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ...

<3 Janna 4 kommenttia:

 1. Vieläkö intoa piisaa ? ::) sulla kun on noin kirjava toi hiusväri kaari, niin haluaisitko tehä jonku kuva pläjäyksen missä olis paljo kuvia sinusta kaikilla hiusväreillä mitä sulla on ollu ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://jannananna.blogspot.fi/2014/01/hivenen-hiusta.html?m=1

   Poista
 2. Tee kuva postaus viime viikonlopusta :)

  VastaaPoista
 3. Tee joku kuvapostaus viimeajoilta?:)

  VastaaPoista