torstai 15. toukokuuta 2014

Juokse villi lapsi, juokse kauemmaksi, siellä kasvat vahvemmaksi ja vapaammaksi...

  Heipparallallallalallaaaa..
viikonloppu meni siis niin sukkelaa, etten edes ehtinyt kissaa sanoa.
Tehtiin pirusti koulutehtäviä ja sitte raatamisen jälkeen oli hyvä vähän juhlia. 
"Ollaan sitä taas niin punaasena" tukka, kynnet, laukku, takki... mutta onneksi tuo turkoosi paita tekee vähän.. Mulle tulee mieleen ariel XD kun turkoosin ja punasen yhdistää.. Pihla testas mulle kiharoita, sitä varten, että jos päättäripäivänä olis tukka kiharalla tuollee, mut ehkä me laitetaan otsuri alas ja sitte lakki siihen päälle. Hurjaa mun lakki odottaa postis ja meen sitä mamman kans hakeemaan tänään *__*

Tänään ei saa uskoa,
 tänään täytyy unohtaa, 
tänään ei saa tuntea tuskaa, 
tänään täytyy diskossa persettä heilutta

läppä XD
Täl viikol oon auttanu muutossa naapuria, nyyh, tulee ikävä tätä mukavaa aikaa,
mutta onneksi se ei kauas muuttanu.. voidaan jatkaa saunailtoja ja lenkkeilyä vaikka välimatkaa on vähän. 
Oon hirmuisesti työharjoittelussa tehnyt hommia, vielä pari juttua pitää hoitaa niin sekin on ohi. Mahtava kokemus ja hyvää ja tärkeää työtä tuo on. Vahvistuu vaan enemmän ja enemmän se että tämä on se juttu mitä mä haluan tehdä! Mentiin sitte eileen ehtoolla Seinäjoelle.. Oli mahtava reisu, tytyjen kans käytiin mäkis ja sit ollaan framilla tapahtumas, siellä oli mun hyvä ystävä Nina (koska hän siis opiskelee siellä kulttuuri-alaa) perheensä kanssa. Nähtiin heitä ja nähtiin myös Pelle Miljoona, oli huisin hyvä keikka, mutta petyin sillä että mun suosikkia moottoritie on kuuma piisua ei tullu ollenkaa :( jotenki tosta keikasta hullaannuttiin ja matka takaisin päin oli niin kreisiä menoa että huhhuh. Huomas sen että kaikilla näkyi jo kesäfiilis ja sellanen hyvä fiiilis :)
Mä meen nyt tekee yhden tehtävän ja sitte kohti koulua palauttaan kaiken tämän kaksvuotisen (ei niin uskottavan) uurastuksen.. vihdoinkin tää taitaa olla ohi..  moimoimoi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti