lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mä oon katellu sua ja aatellu sua, kaikkee muutaku viattomasti.

kiitos hennan mun pääs ei soi ku yks ainut biisi mut se on ihan hyvä biisi :)


Toiselle kuuluvan sun kaikki tietää.
Toiselle onnen kun suot, saatan sietää.
Kun saan ees’ salaa sun leikkiin kiellettyyn,
oot’ osa untani mun.

Mun uneeni jokaiseen otan sun.
Se vain leikki on luvaton.


Tänään on taas lauantai ja mulla on kevättä rinnoissa! Nojoo, onhan tuolla ulkona ihana sää! eilinen pikkuinen lumimaa hävisi ykskaks nuon vaan ja tänään ihana AURINKO kevättäää koko kauhajoen. Oon hirmu positiivisella tuulella, sillä työssäoppimisessa menee niin hyvin ja kivasti ja tuntuu niin mahtavalta! Takaraivossa masentaa toki vielä ne muutamat tehtävät jotka pitäis tehdä ennen kun saa sen lähihoitajan lakin päähän.. (Äiti niiiiiiiiiiin halus ostaa mulle sen lakin..)


Olen iloinen, saisimpa jaettua tätä iloa ja energiaa oikeesti muihin, nautin jokaisesta pienestä asiasta! voin sanoa että eilisen illan olin walkersilla ihan ylipirteä ja sen seurauksena että kello 12 illalla mä olin jo niin poikki, että hyvä kun sänkyyn asti ehti mennä ettei nukahtanu. No nyt olen nukkunut hyvin ja olen taas voimissani. OOOOON VOIMISSAIN titidiidiii... niin hyvä voimasana.. 
käytätttekö te voimasanoja? :)

Huomasin eileeen salilla peiliin katsottua että mun solisluut on tullu näkyviin :O oh, ne ei oo ikinä näkyny nuon hyvin :D Aamupalan syöminen ja suht. hyvä ruokavalio on saanut jo jotain aikaiseksi. :) Mä haluisin vaan puntarin, ku on aika typerää, kun en tiedä painoani :D ennen mä oikeesti olin onnellinen etten omistanu puntaria, mutta nyt ihan mielenkiinnosta olis kiva tietää. Kuitenkin pidän itsestäni tälläisenä, mutta kuntoa haluan kohentaa ja yrittää muuttaa elämääni pikkuhiljaa terveellisiin tapoihin. Joskus luin jostain, että puntaria ei kannata katsoa vaan peliä mikä mörkö siellä näkyy! 


aika kuvaton postaus vai?
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.

laitetaan parit vanhat ja vanhat kuvat

Päätin et TÄNÄÄN aloitetaan kyykkyhaaste katsotaan onnistuuko/toteutuuko? 

huhhuh.. toi 250 kyykkyä tuntuu jo niin kamalalta XD

HYVÄÄ LAUANTAITA KAIKILLE JA PITÄKÄÄ KIVAA NIIN MINÄKIN! 

pusujaEi kommentteja:

Lähetä kommentti