keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Outo postaus?

Ensimmäisenä mitä mun teki mieli kirjoittaa oli se kun oli KESÄ vuosi 2008? Oltiin laivalla menos ruotsii speedway kisoihin ja ystäväni kuusela oli mukana.. Oltiin sitte siellä laivalla seikkailees isoolla kakaralaumalla... Mulla oli päällä legginsit, farkkuhame, musta huppari.. Ja kaks vanhaa miestä istu pöydäs ja kehaasi mulle että "kivoi skidei sulla" ( ÖÖ mä olin sillo 15 ja mua luultiin 4 lapsen äidiks :( )

Tässä sairastellessa olen kuunnellut hyvää kesäistä rauhallista musiikkia.. en tiedä mitä se on mutta se on sellaista joka saa päähän kesä illan, arskat, perhosia, kauniit heinä pellot, inkkari tyyli, ja sen kuuman tunteen kun on kesä ja kuinka mahtavaa silloin on!

Eniten odotan ruisrockia kavereiden kanssa ja kuinka kivaa tulee oleen! Juhannustakaan ei tarvi enää murehtii et mitä tekis ku todettiin että viime vuotinen paikka eli himos oli ihan paska ja sinne ei mennä ikinä enää ja kalajoki on niin kaukana ja nääh tuli jo koettuu.. että ei varmaan tuu enää samanlaine tunne ku sillo. Joten mennään metsään kamujen kanssa eli nummirockiin eli meidän omalle paikkakunnalle.. en oo mikää hevari tyyppi mut oltiinhan me viime vuonna sielläkin 1 päivä ja oli ihan jees.. Pääasia on se että saa olla noiden kavereiden kans juhannuksen!

Mulla ei oo mitää kuvia mitä laittaa oikestaa, niin laitan kesiltä vanhoja sekavia kuvia koska oon äidin koneella.. 
Muinaisia kuvia kauan sitte.. viel loppuun haluan lisää siis ehkä itseni mielestä outoja kuvia koska oon ihan sika oudon näkönen tossa! '


Öitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti