sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

kolmen erilaisen asun postaus

Moikkis, Huhhuh mikä viikonloppu takana! Perjantai alko sillee että ei oikeen tiedetty mitä oltaas tehty ja sitte tytyjen kans päätettii et vois lähtee poriin yllättää niide sisko sellasel extemporee visiitillä ja näkis samalla perjantai iltaista poria. No reisu oli kiva ja syötiin ja juotiin ja naurettiin paljon!


Perjantaina mulla oli päällä h&m tekonahkatakki, h&m perus paita, nellystä tilatut takaa päin kiinni laitettavat housut ;) ja korkkarit.
Porissa pelailtii aliasta ja juotii hyviä drinkkejä yhdet (taisin ottaa toisen) JA NAMSKUTI NAM! tätä super hyvää juomaa saa myös kauhajoen krouvista ja nimee ei olla viel keksitty mut sitä saa jereltä ku sanoo pori jannan ja sinnan tapaan :)))Lauantai meni kivalla menolla, eka oltii naisten päivän kunniaks valkoses puus kahvilla ja sitte mentii muksujen kans leikkikentälle (miinuksena päivän pilas järkyttävän kylmä tuuli) ..No mitä mulla oli päällä? Nahkatakki jostain öö? paita ja liivi h&m ja samat housut ku eile ja feikit conssit cittarista :DDSunnuntai, ehkä pienimuotoinen väsymys eilisestä, ei niin hyvästä ideasta juoda, mutta oltiinpa ny sitte HUIMAT 1,5 tuntia krouvissa :D Tänään vietin koko päivän sinnan kans tehden ruokaa, höpötellen, ajellellen, syöden s-joella, koomaten ja sellasta. No tässäpäs mulla on vähä erilaista päällä Pipo ja housut on gina tricotista, takki on nellystä ja kengät k-kengästä ja toppi on joku perus toppi :OOon niin poikki et meen varmaan nukkuu sil ens viikko on viiimeinen viikko työssäoppimassa ja sitte taas ens maanantaina koulunpenkille jihuu!! ei oo tosiaan enää ku 3 kk koulua ja sitte mä oon valmis hoitaja... apua mitä mä sitte teen, luulin olevani ikuinen opiskelija :O

Öitä <3

3 kommenttia: