keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Odotus palkitaan


Viikko on loppumassa ja ensi viikolla alkaa työssä oppiminen päiväkoti kerttulissa. Jännittää ja ressaa ihan liikaa. Mitä jos mä en tykkää paikasta? En ole itse oikein pitänyt päiväkoti meiningistä tykkään työskennellä enemmän nuorten parissa. Ja sitä mitä teen valmistumisen jälkeen ihmetyttää? Mitä jos en saa työpaikkaa sieltä mikä kiinnostais? Joutuisinko tyytymään päiväkotiin tai vanhuspuolelle jossa olisi paljon tarvetta meille lähihoitajille.. Pelottaa ihan suunnattomasti koska enhän mä oo vielä mistään ikinä valmistunut. Toivon vain todella paljon että pääsen hyvään työpaikkaan ainakin vuodeksi jos kahdeksi ennen kuin muuttaisin kuopioon opiskelemaan viittomakielen tulkiksi joka taas olisi se unelma ammatti. Kuitenkin on tehtävä töitä jotta tulisi pärjäämään vähän isommassa kaupungissa.. 
Tänään olin naapuriystäväni lopputyö mallina Kauhajoen cm hiustalolla. Muutos on suuri ja olen tyytyväinen lopputulokseen ja toivottavasti ystäväni saa tästä hyvät arvosanat :) Tätä olen odottanut vaikka kuinka paljon ja suuret oli odotukset... Yllätyin miten hyvin tämä otsatukka sopii, vaikka aluksi jännitin sitä. Kiitos ystäväni joka ylitti odotukseni ja sai aikaan todella upeaa jälkeä!

-------------------------------------------------------------

Tämän halusin vielä sanoa tähän loppuun.. Suru on suuri täällä kaikilla, sillä tämän ihmisen ei olisi vielä tarvinnut lähteä. Ei voitu uskoa todeksi, kun ystäväni lapset isänsä menettivät liian aikaisin... Toivon sitä että hänen on nyt hyvä olla..

RIP JANI
130393-210114

Aika on se, joka parantaa haavat 
niin kauan kyyneleet vuotaa saavat. 
Ne kuivuvat myöhemmin itsestään 
ja vaihtuvat hiljaiseen ikävään.

Suojelet nyt lapsiasi sieltä taivaasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti