torstai 21. marraskuuta 2013

It's the most wonderful time of the year.

1. Ihanaa, pakkasta ja lunta, sillä tätä oon niiiiiiiin odottanu!! 
2. Nyt kohta alkaa näyttää todella jouluisalta :)
3. Kohta laitan itekki jouluvaloja ! 
( ja aikaisessa vaiheessa laitan kyl tekokuusenkin koska se on niin söpö)

sori, en jaksanut itse kuvata mitään ylisöpöjä lumikuvia koska pimeää ja huomenna toi on varmaan jo sulanut, joten we heart it taikoo ihanat kuvat Jouluvalot
Kauhajoki lehdessä valitetaan siitä kun jollakin on ollut jouluvalot koko vuoden.. mitä sitte? oli mullaki siks koska rakastan sitä että tulee sellanen himmeä valo jota voi pitää koko yön päällä.. Yöpöydän lamppu ei ole sopiva tähän tunnelman luomiseen. Pelkään pimeää ehkä hitusen ja valot tuovat turvaa. Nukahdan paremmin valot päällä kuin että ne sammutettaisiin.

Rakkaus
On jotenkin talvella söpömpää ku kesällä. Mä en halua kesällä naimisiin et mieluummin talvella jos joskus edes meen naimisiin. Talvella se näyttää paljon romanttisemmalta ja se kylmä ilma saa minut janoamaan läheisyyttä ja lämpöä. Läheisyys kuuluu talveen <3 Villapaidat
 Nyt on oikeesti ihanat kuviot villapaidois ja neuleis ja jokapaikas oon ihan hulluna tähän sekalaiseen kuvioon jossa on hirveästi yksityiskohtia :) Lämmittää! jotenkin ihana pukea mummon tekemät villasukat jalkaan ja käpertyä sänkyyn peittojen sekaan.  

Suloisuus
Toi olisi ihan sika suloista kun kirjoittaa esim auton lasiin jotain söpöä niinkuin tossa yhläällä olevassa kuvassa.  Lumihiutaleet on suloisia! Lumesta tehdyt lumilyhdyt ja erilaiset jääkynttilät ovat jotenkin NIIIN hienoa!
Ulkoilma
Ihanaa kun ei oo enää niin synkkää ja pimeää kun lunta on satanut.  Öisin kun kuu paistaa niin lumi kimaltelee suloisesti.  Lenkkeily ja raitis kylmä pakkanen tekee hyvää ja tuntuu jotenkin raikkaalta kun ei oo tunkkaista/tuskaista oloa kuten joskus kesällä.. (en kuitenkaan sano että talvi on paras vuodenaika)

JOULU
Pidän joulusta, varsinkin kun saa olla rakkaitten ihmisten kanssa. Pienenä joulu oli parasta.. nyt se ei oo enää niin kivaa koska vanhemmat on eronneet ja joulut vietetään eripaikois. Ja nyt kun asun yksin niin tuntuu jotenkin hyvinhyvin erakkomaiselta mennä yksin kotiin jouluyöksi. Kai jään äidille yöksi tänä jouluna. Jouluna kenenkään ei pitäisi olla yksin! 
Joulu ruoka on pahaa, mutta ainut josta pidän on joulukinkku ja mummon tekemä sinappi.. En enää malta !

Please let it snow

Mitä te ootte mieltä joulusta, talvesta, lumesta? :)
2 kommenttia:

  1. nauran aina noille tekstiviestipalstan jouluvaloväittelyille :DDd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mua aiva hävettää niiden puolesta jotka tollasta laittaa sinne. :D

      Poista