maanantai 28. lokakuuta 2013

Walkers


Oltiin tuossa perjantaina Walkers Vaasassa sitä ennen oltiin tietty Amarillos syömäs ja minä pöhkö en ottanut kuvia sieltä. No waa evaah.. Itsellä vain vahvistui ajatus siitä että haluan vapaaehtoiseksi. Ite oon nuorempana n. 6 vuotta sitten kulkenu Kauhajoen walkersilla ja paikka sinänsä ei ole muuttunut juurikaan. Tyypit vaihtunu ja porukka ei oo enää kännissä siellä. Tämä oli positiivinen yllätys. 
Vaasan walkers oli karu ja siisti paikka, koska se oli vanha poliisiasema. Sieltä löytyi vanha putka teksteineen. Näky oli kyllä karu. Kuitenkin Vaasa oli saanut paikasta todella kivan ja värikkään. 


Muutama hassu kuva mutta suosittelen jos Vaasassa pyörit niin käväiseppä tuolla kahvilla tai muutenvain hengailemassa. Pelaitiin siellä bingoa ja nuoret oli ihan tohkeissaan ja lahjoitettiin niille myös oma bingo. Toivottavasti on käyttöä :) Kauhajoelle haetaan vapaaehtoisia walkerssiin. Oletko sinä myös se yksi nuoruuden veteraani? emmä voi sanoa että mä olisin veteraani, koska munki nuoruus on vielä kesken. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti