torstai 24. lokakuuta 2013

Ootsä nähny miten Chuck Norris potkii tai miten Jared vittu patonkei hotkii?

Monta päivää taas menny ja paljon kaikennäköistä taas vireillä. Työharjoittelu vie kaikki voimat ja ressaa se että en oo käyny konehallilla. Ens viikolla on pakko mennä, koska nyt siitä tulee totta. Mä oon sen kuukauden tipattomalla. Ystäväni valmistujaiset on nyt lauantaina ja juhlimme niin rajusti ettei tarvi kuukauteen näyttäytyä. Tätä mä en todellakaan mee mokaamaan, sillä nyt on vähä haastetta, kun ei halua hävitä toiselle. Tavoitteena on myös kuntoilla tän kuukauden aikana, joten baarin sijaan mä oon salilla. 

Nää kuvat mitä tänne nyt laitoin on kyllä niin sekavia ja niin eripäiviltä ja viikoilta että.... Mutta facebookista varmaan kaikki nähnyt että lunta tuli !!!!!111 <3333 mutta se suli :( nojoo nyt on ollu tosi lämpösiä kelejä, vaikka luulin et se talvi tulee. Mä tykkään et on lunta, koska yöllä on vähä valoisempaa kun tälläsellä kurapaskakelillä. Autolla ajamisesta en pidä, sillä jääny joku kammo liukkaista keleistä, kun ajoin mettään, siis ihan kirjaimellisesti mettään! Ojan yli hienosti pomppas juuri kesärenkaisiin vaihdettu auto. Silloin oli mustaa jäätä ja voin sanoa että pelotti. :(Olisinpa järjestelmällinen ihminen. Mua epäjärjestelmällistä ihmistä ei varmasti löydy ja jos löytyy niin ilmoittakoot. Kämppä on ihan hujan hajan ja sille tulee muutos huomenna.. (taas lykkäsin sitä) koulutehtäviä on hirvee pino ja nyt sen vasta huomaakin kun oon ruvennu tekeen niitä. Saamattomana ihmisenä voin sanoa että vaikeaa vaikeaa ja hyvin ressaavaa tämän hetkinen elämän jakso. Tuntuu kuin joka paikkaan olisi kiire ja asioita olisi paljon hoidettavana. Antibioottien takia ruokahalu on kadonnut jonnekkin. Tänäänkin oon syönyt viimeksi 11 mais soppaa... Pitääs saada jonkinmoinen järjestys tähänkin.... Puuroa vedin koska se maistu, nyt se ei maistu :D 

HULVATONTA.. lyhyesti sanottuna. Nuorisotalolla saan olla ihan oma hulluttelija itseni. Naurattaa toi kuva peruukki päässä ja silmät on ihan eriparia XD nääh ja jos joku ihmettelee miksi mulla on kumihanskat ja naamas tollanen suoja kun leivon muffinseja niin siks että olen keliaakikko ja en ole varma vielä kaikesta mistä saan allergia reaktion? jos se noin sanotaan. Typerästi sanon koska vihaan näitä juttuja että "sori että en oo kirjoittanu" "lupaan kirjoittaa pian lisää" ymsyms. mutta kuitenkin. KIRJOITTELEN KUN ON AIKAA. Inspistä ei oo tämän härdellin ympärillä... myös tämä lause on vihaamani lause, mutta kuitenkin. Kohta on joulu joulu joulu! en malta odottaa että saa kinkkua ja mummon super hyvää sinappia kohokohta koko joulussa. !

byebye beibi, beibi good bye, itke en vaikka loppuu tää.

TÄÄLLÄ! voit kysyä minulta 24/7 vastauksenkin saat melko nopeasti!

3 kommenttia:

  1. Kaipaan uuno seuraa :(

    VastaaPoista
  2. hulvattoman kiva sivu tämä.käytätkö talouskumikäsineitä.

    VastaaPoista