perjantai 13. syyskuuta 2013

Ilona - Karma

Ajatuksiini ja lupauksiin olen päättänyt näin syyskuun ajaksi pitää tipattoman

Toinen päätökseni on ehkä pikemminkin haaste. Yritän selvitä syyskuun ajan 50 eurolla viikossa. Nyt on maanantai ostin jo viikoksi ruokaa ja 22,18e meni sinne. jäljelle jää 27,82e. Tavoitteena on säästää rahaa ja pakko ei ole tuhlata koko viittäkymppiä viikossa. Yritän karsia turhia menoja ja pärjätä todellakin 50 eurolla kokonaisen viikon. NOO katsotaan kuinka kauan pystyn. 


Jooo-o.. Se siitä yrityksestä. Oon yllytys hullu.. kavereiden ei tarvi ku vähä sanoa, niin oon jo mukana. Ehkä joskus toiste uus yritys. Mutta nyt siihen hurjan erikoiseen keskiviikkoon. En tiennyt että päivästäni tulisi näin kuvarikas, mutta olihan siinä ny kuvattavaakin! 


Herätys klo 8.20. En jaksa syödä aamuisin aamupalaa, koska jääkaappini on tyhjä. Pesen hampaat ja meikkaan vain ripeesti ja sitte tien yli kouluhun :) Meillä oli turvallisuus päivä koulussa ja minä ja sarppa ja jesu pidettiin kondomiajokortti koulua nuorisotalo Räimiskällä. Koulun omat oppilaat osallistuivat kyseiseen rastilta rastille kiertoon. Meidän rasti oli ensimmäinen ja monia hieman ehkä nauratti, sillä tämä on tarkoitettu pikemminkin ylä-koululaisille. NOO kertaus on opintojen äiti. Moni jo lapsien vanhempanakin naureskeli esityksellemme, mutta olivat kuitenkin hyvin mukana koko ajan. Suoritin itsekkin myös ajokortin, ihan vain huvikseen :D


Koulussa oli ruokana; kolmen kalan kalakeittoa, makaroni salaattia ja vispipuuroa. Yäk toi vispipuuro näytti hyvältä, mutta koostumus oli liisterimäinen ja maku liian sokerinen. Makaroni salaattia olisin voinut syödä vaikka kuinka. Välitunnit kuluvat yleensä Uno pelin parissa. Itserakkaana ihmisenä sanon että olen paras siinä pelissä. Otetaan haasteita vastaan! :D lol no joo oommä ehkä kaks kertaa voittanu. Haluisin omat Uno kortit, koska paras peli ! Olen suuntautunut lapsiin ja nuoriin eli lanuihin. Mulla on kyllä paras luokka! pari ihmistä vain olis saanu tulla mukaan toho luokkaan, mutta ei kaikki asiat mee niinku mä haluaisin. (sad :((((..) Koulupäivä oli pitkä ja hidas, kello ei tuntunut juoksevan mihinkään. Aina kun katsoin kelloa, niin se oli siirtynyt ehkä 5 min eteenpäin. Tämä tunne on ehkä ärsyttävin tunne. Koulun jälkeen vähä kattelin uusia kommentteja kysymyspostaukseen, jonne tarvin vielä muutaman jos toisenkin kysymyksen. Hyviäkin kysymyksiä on tullut, mutta odotan vielä vähän ennenkuin vastaan näihin kutkuttaviin kysymyksiinne. :) thänks!
 Huoneessani on liian tummat verhot näyttää hirveen masentavalta. Miksi edes pidän verhoja kiinni keskellä päivää? Menin sitte muden luokse käymään ihmettelemään vähä mitä sinne päin kuuluu ja koska en omista pyykinpesukonetta joudun pestä pyykkini äidillä.


Candy crush.. aaah pääsin läpi ja toisenkin, mutta nyt taas uusi haastava taso edessä. NO kai sekin ajallaan menee läpi :) Sopisko silmälasit? moni sanoo että näytän liian viisaalta lasit päässä :'D "täydellisen" näön omistajana en tarvi laseja, mutta olishan se kiva asuste ja olis kiva näyttää viisaalta.. ? Päästyä takas kotiin niin aloin meikata, jonkun ihmeen takia...... Tuli aika tumma, mutta silti kiva meikki taas loihdittua. Sitte lähdinki Päntäneelle ystäväni Sinnan luokse ja päätimme sitten kaiken näköstä jonka asiosta iltani vain venyi ja venyi, mutta mukavaa oli!


Kokeilin Sinnan vaaleita pidennyksiä, ja rupes himottaa toi blondi väri. Ehkä nyt tulevana lauantaina värjään hiukset blondiks.. Olis vähä siistiä ja uutta tähä elämääni. Kumminki kyllästyn parin kuukauden päästä ja värjään takas tummaks. On mulla joskus ollut blondi pää, mutta silloin se oli lyhyt ja siisti. Hetken meillä oltua mentiin Seinäjoelle.. näitä Seinäjoki reissuja on nyt tullu tehtyä aikas paljo.. Se vain vetää meitä puoleensa enemmä, sillä Kauhajoella ei ole toimintaa, menoa tai ihmisiä missään!! Miksi?


Ilona - Karma - Ilona - Karma väliä tuli ravattua, parhaat bileet oli karmassa koska ammattikorkea oli juhlimassa. Haalarityyppejä joka paikassa ihan sama minne katsoi. ääh en jaksais kirjoittaa enää. Lyhyt lopetus: hauskaa oli ja tuli nähtyä vaikka ja mitä. Seinäjoen apsilla taas käytii hesestä hakees vähä ylimäärästä ruokaa. Mikä siellä on vikana, että aina saadaan jotain yllätyksiä mukaan? Palvelu oli nopeampaa, koska oltiin autoluukulla :))) Sitte kotia ja Sinnan kanssa nukkumaan ja seuraavana päivänä kouluun, jota en olisi jaksanut, mutta pakko mikä pakko. Anteeksi

2 kommenttia:

  1. tee postaus tosta sun viimesimmästä instagram asusta, oli Todella siisti yhdistelmä:)!, harmi vaa ku vähä epäselvä kuva ja mustavalkonen:(

    VastaaPoista