keskiviikko 28. elokuuta 2013

what.. do you do all day long?

Keskiviikko.... viikon ehkä pitkästyttävin ja ärsyttävin päivä (opiskelijana) .. Pienenä vihasin yli kaiken keskiviikkoa, koska silloin oli käsitöitä, joka ei kuulunut lemppareihin. Nykyään keskiviikkoa voi viettää pikkulauantain muodossa, mutta jaksaako keskellä viikkoa oikeasti juhlia? nääh, en minä ainakaan.

Päivän asua:
Takki - Nelly 
Housut - H&M
Laukku - H&M
Kaulakoru - Seppälä
Kenkiä ei ollu :(

Tää päivä on mennyt koomatessa ja telkkaria vahdatessa. Onneksi Biggest Loser (suurin pudottaja) sai meidät tytöt urheilemaan. Tehtiin 45 minuutin lenkki, en muistanutkaan kuinka ihanaa lenkkeily onkaan. Täytyy ottaa tavaksi nyt syksyksi, ennenkuin tulee pimeä ja kylmä talvi. Silloin salille olisi kiva sitten päästä, mutta tuo aika ei oikein meinaa riittää aina joka paikkaan.. Lenkkeilyn jälkeen on todella kiva rentoutua, (käpertyä yläkerran naapurin "kovalle" sohvalle) ja seurata yhteistä lempi ohjelmaa, nimittäin Carrien Diaries !!! tuo ihana sarja alkoi kesäkuun 5. päivä kello 21.00 ja ensimmäinen jakso sai minut haltioihin, onko jonkun muunkin suosikki tämä sarja? Ensimmäinen ykköskauden jakso päättyi tänään.. odotan innolla toista kautta, jakso nimittäin jäi todellakin mieleeni. Suosittelen ohjelmaa, mutta vanhoja jaksoja ei näe katsomosta en tiedä miksi, kai ne tulee joskus kaikki taas sinne :) hope so! huomenna seksivalistus yläkoululaisille.. jännittää!


oh <3


hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Oot Janna super kaunis ja kiva kun kirjotat taas, niin saan seurailla sun kuulumisia! Siitä on jo reilu kaks ja puoli vuotta ku jaksettiin vielä juhlia pikkulauantaita. ;)Nykyään keskiviikot on tosiaan pyhitetty lähinnä Carrie diariesille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Meeri, emmä tiä mikä muhun on tullu.. tää saa mulle hyvän olon ja on tehny jo kauan mieli taas kirjoittaa niin alampa taas :) Siitä on todellakin kauan.. muistan sen oikeesti niin hyvin kun polteltiin sängys ja oli hauskaa :DD

      Poista