torstai 29. elokuuta 2013

Peruuntuneet kynttiläkutsut..

Torstai, päivääni kuului aamun kiireet, koulun paska ruoka, 8-luokkalaisten vilinä, kehitysvammaisten aitous, koirat, cappuccino, perheellinen ystävä suloisine lapsineen ja nyt etsin kuumeisesti lahjakorttia jalkahoitoon ennenkuin se menee vanhaksi..

Seksivalistus kahdeksas luokkalaisille oli mielestäni helppo juttu, mutta kun sali täyttyi nolostuneista teineistä, jouduimme tukalaan tilaan.. Unohdin vain sen, että en höpötä mitään turhaa ja ajattelin olla avoin asiasta. Kerroimme sukupuolitaudeista ja opetimme kondomin laittamisen KURKUN päälle... koska spr:ltä emme saaneet tuotteita ajoissa jouduimme tyytymään kaupan kurkkuun ja kustantamaan itse kondomit esitystä varten.. noo ainakin on tulevaisuuden varalle sitten tulossa tuotteet, koska opettajamme sanoi että joutuisimme pitämään esityksiä muillekkin oppilaille koululla.. siitä on tulossa jännittävää. Minua kehuttiin siitä kun osasin puhua asiasta luontevasti, mutta minua myös toruttiin siitä kun en antanut suuvuoroa työparilleni.. kröhöm... noo aika hyvin kuitenkin meni ja saimme hyvän arvosanan koko projektista, joka vasta valmistui tänä aamuna.....
Päivän asua:
Paita - perus paita kai H&M
Housut - H&M
Kengät - Kenkä mäntymäki 
Laukku - H&M
Korut - Bijou Brigitte & Lindex
aika henkkamaukka voittoosta... 
Meidän piti tänään mennä kynttiläkutsuille, ikäväksemme esittelijä MIES oli sairastunut ja peruuttanut  tulonsa. Ajattelin että voi ei mitä mä keksin illaksi, vaikka kämppä olis siivottavana, töihin olis voinu mennä yms. Mutta Ilokseni pääsin tapaamaan entistä luokkatoveriani ja hänen lapsiaan, (opiskelen lähihoitajaksi, kouluni kestää kaksi vuotta ja suuntauduin lapsiin ja nuoriin.) niitä suloisia lapsia, jota olin kaivannut.. Meillä on aina niin hauskaa yhdessä ja tänäänkin saimme nauraa vatsalihakset kipeiksi.. Ihana ilma inspiroi kuvaamaan kaurapeltoa. Ihmeellisen hyvän kuvan saa aikaan Iphone vitosella, jotkut kuvat toki oli todella huonoja. Söimme taivaallista kanakeittoa ja nautimme cappuccinoa kermavaahdolla ja kanelilla, nam! No oli hyvä ilta vaikka ei saatu nähdä ihania tuoksuisia kynttilöitä.. joku toinen kerta sitten. 
Näistä kuvista voin sanoa vaan että laatu on todella huono!! En omista kunnon kameraa enää ja joudun kuvata puhelimella kuvat tänne, mutta se on kuitenkin aina mukana joten ei voi valittaa siitä että kameraa ei ollut. Rakastan tuota korvavammaista koiraa <3 Egi syntyi viimeisenä muttei vähäisimpänä ja ollut koko poppoon pienin mutta pippurisin koira! Sen korvat eivät ole nousseet vielä kunnolla pystyyn kuin sisaruksillaan. Eiköhän sekin aikanaan. 
Ei tässä enää muu auta kuin ruveta etsimään sitä lahjakorttia jalkahoitoon ja se mua jännittääkin sillä jalkapohja raukkani ovat todella huonossa kunnossa.. Pelkään myös sitä, että kutianko hirveästi kun joku muu hipelöi jalkojani, sillä olen hirveän helppo kutisemaan jaloista. 

Mulle saa laittaa kommenttia te joille mä tämän facebookissa linkkaan niin toivoisin palautetta ja ehdotuksia blogiini, on mulla pari kivaa juttua mielessä mutta sitten kun siihen on aikaa niin täytyypä panostaa ja tehdä vähän erilainen postaus. See u! 6 kommenttia:

 1. paljon kuvia aikajärjestyksessä postaus olis kiva:)?

  VastaaPoista
 2. milloin ylläolevat postaukset tulossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kysymyspostaus on olemassa.. olen jo vastauksia alannut kirjoittamaan mutta kysymyksiä voi esittää vielä lisää. :)

   Poista