lauantai 24. elokuuta 2013

oh no!

Kello on nyt 9:25 ja olen nukkunut viime yöni melko hyvin, jos ei lasketa sitä että heräsin aamulla kuudelta ja olen pyörinyt siitä tähän asti kunnes sen päätin. Alan taas omaksi ilokseni kirjoittaa.. 

Sillä tästä päivästä on tulossa jännittävä, olen menossa ratsastamaan Anskun kanssa. Siitä on piiiiiitkä aika kun olen viimeksi ihan kunnolla ratsastanut. Syytä tähän en osaa sanoa, mutta tunnen itseni taas ihan pikkutytöksi. Muistan kun (olin huomattavasti nuorempi, asuin sivukylällä, elämäni oli yksinkertaista) olin silloisen parhaan ystäväni kanssa hoitamassa hevosia läheisellä tallilla, siinä toivossa että saisimme joskus ratsastaa. Ravureitahan ne kaikki oli, lukuunottamatta yhtä mustaa shetlanninpoinia nimeltä Mulle. Mullella sai ratsastaa, mutta me emme silloin ihan niiiiiin pieniä tyttöjä oltu, ettei jalat olisi ottaneet maahan. Minä kuitenkin pääsin selkään ja ystäväni talutti meitä, Mulle oli vain hirveän kiinnostunut vihreästä ruohosta, eikä siitä että istuin seljässä. Nooo aika kultaa muistot vai miten se meni? Ollaan menossa hietikon tallille Teuvalle.. siis Teuvalla ja ajo-ohjeet jotka netistä nappasin niin käskee mennä Päntäneelle päin.. ? (Päntäne ja Teuva on aivan eri suunnissa) Noo, lähdetään sen verran aikaisin, että varmasti ehditään ja todellakin löydetään perille :D Illalla vasta onkin hauskaa tiedossa, onhan tänään sentään lauantai ja ajattelin kertoa siitä sitten huomenna.. :) 

laadun takaa webcam


Aamun fiilikset... flunssa on onneksi paranemaan päin mutta toissapäivänä alkanut yksä on van yltymässä... noo illan meno varmaan desinfioi mut :D Hyvää huomenta niille jotka vasta on heräämässä toivottaa tuorein lumikin nuhanenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti